perjantai 12. lokakuuta 2007

MM-palaveri

Viikonloppuna oli ensimmäinen tulevan vuoden kisoja koskeva joukkuepalaveri. Se pidettiin kalastuksen lomassa Äyskosken maisemissa. Palaveri itsessään jäi vähän tyngäksi johtuen parista peruutuksesta. No perushommat kuitenkin käytiin läpi, katsottiin vähän mitä oli saatu aikaan rahoitusrintamalla ja mietittiin reissun aikataulua.

Kalaankin ehdittiin pikku hetkeksi, lisäksi pari tuntia vierähti opastaessa pieniä kalastajanalkuja perhokalastuksen saloihin. Käytiin ensin hieman treenaamassa heittoa ja sitten käytiin kokeilemassa väsytystä perhovavan kanssa kala-altaalla. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei kyllä puuttunut.

Omasta kalastuksesta jäi parhaiten mieleen lähes paleltuneet sormet. Oli nimittäin kylmä tuuli. Pinta-aktiivisuutta ei nimeksikään, mutta jotain kuitenkin saatiin. Omat parhaat tärpit oli 37-38 cm harjus pinnasta ja 51-52 cm taimen pinnan alta. Taimenesta saatiin kuviakin, katsotaan josko saataisiin tänne näytille. Ei ollut kyllä Äyskosken parhaimmistoa tuo kala, eväleikatut istarit kun ovat olleet enemmän näiden muiden korttikoskien ongelma viime aikoina.

Ei kommentteja: