keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Viimeinen virallinen joukkuepalaveri ennen lähtöä

Palaveri pidettiin Tampereella vahvuudella 4/6 viime hetken perumisten vuoksi. Asioita saatiin selväksi kuitenkin pitkä lista, tai ainakin hoidettua niitä jonkun vastuulle paremmin. Keskustelua käytiin mm. mukaan lähtevän tavaran määrästä, sidontamateriaalien viemisestä, viime hetken varustetäydennyksistä, majoituksesta, auton vuokraamisesta jne.

Perhoja jokainen sitoo nyt oman mielensä mukaan tarpeellisen määrän valmiiksi jotta harjoitukset päästään polkaisemaan alusta lähtien hyvään vauhtiin. Sovittiin palaverissa myös ns. höntsäpäivistä, jolloin unohdetaan kilpailut ja niihin valmistautuminen ja suunnataan ison kalan perään johonkin sopivaan paikkaan. Pelkkää kisoihin harjoittelua ja pienten kalojen metsästystä ei varmaan mikään joukkue tule kahta viikkoa tekemään, joten koitetaan mekin vähän nauttia tuosta matkasta. Tavoitteena kaikilla lienee oman pinturitaimenennätyksen nostaminen uusille lukemille, miksei oman kirjolohiennätyksenkin.

2 kommenttia:

Jarkko Suominen kirjoitti...

Juu, itse ainakin allekirjoitan nuo tavoitteet! Kyllä se kirjolohienkka on myös vahvana tavoitteena itellä, sen verran komeita eväkkäitä paikallisissa vesistöissä uiskentelee...

jpirkkal kirjoitti...

Perillä sitten nähdään miten hyvin tavoitteet täyttyy, mutta ne on hyvä asetella jo täällä päässä!