perjantai 27. kesäkuuta 2008

Jo toinen peruttu karsinta tälle kesälle

Tämä on harmillista monen kilpailijan kannalta, moni on saattanut laittaa ykköstavoitteekseen juuri tälläisen perutun kisan. Luonnonoikuille ei kukaan kuitenkaan voi yhtään mitään, joten lopulta järkevämpää oli perua Pyhäjoen kisa ja välttyä turhilta puheilta mahdottomista olosuhteista. Tuollaisessa tulvassa kalastaminen ei varmaan kenenkään mielestä ole hauskaa, kilpailemisesta puhumattakaan. Kisan siirtämistä ehkä vielä puidaan hetki, mutta tällä hetkellä tilanne näyttää siltä ettei uutta ajankohtaa löydy. Siirtäminen olisi loistava juttu.

Äyskosken kisahan peruuntui jo toukokuussa, sinne olin itsekin hakenut kisailemaan.

Toivotaan nyt ettei kovin monen kilpailijan kalenteriin jää yhden kisan aukkoa tämän takia vaan että kaikille löytyisi joku muu paikka jossa voisi käydä yrittämässä pistepotin kartuttamista.

3 kommenttia:

Jarkko Suominen kirjoitti...

Joo, vähän harmittavaahan tuo on, että kisoja joudutaan perumaan. Taitaa olla ja onkin jäljellä olevissa karsinnoissa vielä paikkoja auki sen verran, että kaikille oletettavasti korvaava kisa löytyisi. Ehkä ei ihan sitä ykköseksi asetettua kisaa, tai "kotikenttäetukisaa", mutta pistejahtiin kyllä pääsee jos halajaa.

jpirkkal kirjoitti...

Joo siltä näyttää, paikkoja on vielä nopeimmille jaossa. Kotikenttäetu saattoi tosin mennä sivu suun ;)

ArtoP kirjoitti...

Eipä tuo siirto juuri houkutellut. Nimittäin vaikka sade olisi loppunut samana päivänä, joki olisi ollut kalastuskunnossa noin kahden viikon kuluttua. Sen verran laajalta alueelta tuo joki vetensä kerää. Sateet muuten jatkuvat vieläkin. Kotikenttä ei näissä touhuissa ole aina etu...