keskiviikko 18. heinäkuuta 2007

Larvoja, nymfejä, streamereita...

Noita kaikkia on tullut nyt väännettyä rasioihin. Pääasiassa omia vanhoja suosikkeja, joukossa myös kesäkuussa Simojoen varrella nähtyjä ottipelejä. Eihän niissäkään toki mitään ihmeellistä ole, tuovat kuitenkin uuden ilmeen rasiaan ja saattavatpa parhaassa tilanteessa pelastaa jonkun kalattoman reissunkin.

Kohta pitäisi tulla myös satsi Hanakin Competition Hookseja, joten niiden varalle on vielä jätettävä osa paukuista ja rasiapinta-alasta. Varmaan tulee uudenmallisiin koukkuihin jonkin verran kiedottua samojakin perhoja mitä nyt jo löytyy. Liika valikoima kun saa ainakin itsellä aikaan sen, ettei kalassa ollessa kyetä tiukoissa paikoissa löytämään valtavan massan seasta sitä oikeaa perhoa riittävän nopeasti. Joten pitää yrittää keskittyä niihin sidoksiin jotka on jo kertaalleen (tai useampaankin) hyväksi havaittu ja tehdä vain muutamia uutuuksia. Rasian saa kuitenkin täyteen kun vaihtelee koukkukokoja ahkerasti.

2 kommenttia:

Jarkko Suominen kirjoitti...

Mitenkäs siellä on Äyssillä lohi syönyt, kun ei vähään aikaan ole uutta stooria tullut?

jpirkkal kirjoitti...

Jotain tuli ylöskin, meni sitten opashommiksi siinä illan päälle. Harjuksia ehdin kuitenkin saada hyvän läjän mutta taimenet loisti lähinnä poissaolollaan.