keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Karsintalaput saapui

Koko reissun ajan olin siinä käsityksessä että rapsin hakemukseen erään toisen kisan kuin sitten olin laittanut. No molemmat on mielenkiintoisia ja katsotaan nyt miten sen toisen kanssa käy, tiedä vaikka yrittäs vielä päästä sinnekin... Pääsin kuitenkin neljään kisaan, kaikkiin mihin hain, vaikka varasijoillekin riitti hakeneita. Välillä se arpa käy.

Peruuntunut Äyskosken kisa vähän harmittaa, sinne olisi ollut mukava lähteä kisaamaan uudelleen. No saapahan ainakin tarvittaessa varailla etukäteen jonkun siihen tilalle kun ennakkoilmoittautuminen starttaa 14-15.4 Äyssille hakeneille!

Vähän pitäs vielä virittää tuota tulospalveluakin ennen kisakauden alkua, jäi tuo rankingin teko silloin aikanaan sen verran kesken että pakko tehdä jotain. Ekan kisan jälkeen olisi jo hyvä saada ajantasaista tietoa. Tällä hetkellähän siitä ei nää edes oikeita pisteitä mitkä viime vuodesta siirtyi, vaan ainoastaan viime vuoden pistepotin kultakin kilpailijalta. Taidan laittaa rankingin layoutiksi saman kuin on PKJ:n excelissä, jonka julkaisivat tarkastettuna viime syksynä.

Ei kommentteja: