torstai 24. toukokuuta 2007

Riistavesi odottaa

Jälleen tulevana sunnuntaina (27.5) on kisat luvassa, tällä kertaa Suurella Kangaslammella Riistavedellä. Viime vuonna oli lammella ekat karsintakisat ja nyt hyvien kokemusten saattelemana pidetään toiset.

Oma sijoitus jäi viime vuonna vaatimattomaksi, sain parilta jaksolta kalaa, mutta sijoitus oli silti viimeisten joukossa. Syynä tuohon oli ekan jakson kehno tuuri, sain kalan mutta niin saivat muutkin ja omani oli koko joukon pienin joten sama tulos olisi tullut vaikken olisi saanut kalan päätäkään koko jaksolta. Harvoin on tarvinnut järvikisassa olla maksimipisteissä kalan saatuaan, no onpahan sekin tullut nähtyä.

Edellisistä kisoista (Iso-Valkeinen ja Julkujärvi) jäi sopivasti nälkää järvikisoja ajatellen, katsotaan sitten mihin se riittää. Perhoja ei juurikaan tarvitse lisää sitoa, nykyinen valikoima lähes riittää. Pari täydennystä vielä ja sitten muut välineet iskuun.

Vihdoin oli päivitetty loputkin tulokset helatorstain kisoista tulospalveluun, oma sijoitus kuuden kisan jälkeen 16 ja sillä ei vielä finaalipaikka irtoa. Viime vuoden tulosten perusteella laaditusta pistetaulukosta voi päätellä, että tänä vuonna tarvitaan sellaiset 2800-3000 pistettä jotta finaalipaikka irtoaa varmuudella. Viime vuonna sijalle 40. sijoittunut kilpailija (kahden parhaan kisan yhteistuloksen perusteella) sai 2643 pinnaa, ja kun tänä vuonna on vähemmän hakijoita ja enemmän kisoja niin määrä noussee tänä vuonna jonkin verran vuoden takaisesta. Myös se toki vaikuttaa, että tänä vuonna hakijat hakivat useampaan kisaan joten muutamat varmaan saavat useita sijoituksia kärjestä kuten ovat jo saaneetkin (mm. Tommi Hakala, sijat 2 ja 6 tähän mennessä, Virtanen Jyri, sijat 5 ja 3).

Katsotaan listaa uudelleen ensi viikolla kun viikonlopun kolme koitosta on takana, veikkaan että lista elää ja reilusti!

Ei kommentteja: