maanantai 28. toukokuuta 2007

Suuri Kangaslampi tulokset

Paranee paranee.

Alkaa tulokset parantua kauden edetessä, alkuun 14, sitten 8 ja nyt... kolmas! Kilpailut pidettiin Riistaveden Suurella Kangaslammella ja kilpailijoita ilmaantui paikalle 16. Kalaa oli istutettu 21.5.2007.

Arvonta heitti minut B-ryhmään, joten kiire loppui aamulla arvonnan jälkeen. Oli aikaa säätää välineitä ja miettiä aloituspaikkaa ja taktiikkaa. A-ryhmän kalastustakin tuli käytyä katsomassa ja siellä katsottavaa riitti! Ekan vartin aikana kolme lähintä venettä sai lähtörannasta vasemmalle olevasta lahdesta toistakymmentä kirjolohta. Välillä oli kolmekin kalaa samaan aikaan kiinni.

Oman kalastukseni aloitin venekaverin kanssa samasta lahdesta, ja alle puoli tuntia aloituksesta haavitsin ekan kalan. Kirjolohi otti fritziin kolmosuppoavalla siimalla tarjoiltuna. Enempää ei sitten kuulunutkaan meidän veneeseen, mutta rannassa sain kuitenkin kuulla että kalalla irtosi jaksosta kolmossija!

Tokalla B-ryhmän jaksolla syönti oli jo aika heikkoa, vain neljä onnistui saamaan kalaa. Olin onneksi yksi kalansaajista, tällä kertaa sain kirjolohen samalla perholla mutta lähtörannasta katsoen vastarannalta. Siimana oli myöskin sama kolmosuppoava. Harmillista oli se, että tuo kala tuli tuplatärpistä, toinen kala katkoi keskimmäisen sivuperukkeen ja meni mustan leechin kanssa menojaan. Taas kolmonen jaksolta.

Kaksi ekaa kalaa:



B-ryhmän viimeinen jakso oli 19:00-20:30 ja melkein olisi kalaa saatava jotta sijoitus nousisi. Tässä vaiheessa oli neljäntenä, mutta tilanne voisi vielä keikahtaa mihin päin vaan. Jakson alkupuolella oli ensin yksi veto, joka ei tarttunut ja sitten seuraavalla heitolla samasta paikasta kirjolohi coral-värisellä boobyllä! Loppujakson piteli hiljaista, mutta taas tuli jaksosta kolmonen sijoitukseksi.

Pisteitä kasassa tällä hetkellä siis 3190, nyt vaan jännätään riittääkö finaaliin. Sijoitus on listalla tällä hetkellä 18, ja kisoja jäljellä 10. Käydään vielä Pitkäkosken kisat (10.6) ja katsotaan mikä on lopullinen pistesaldo. Sitä ennen onkin Ranskan maajoukkueen opastukset Simon liepeillä, neljä päivää alkaen 6.6. Pisteethän tulevat tarpeeseen joka tapauksessa myöhemminkin, pelkkää finaalia ei parane ajatella. Ranking on käytössä ja jokainen saavutettu piste tietää etua jatkossa.

Vika kala:

Ei kommentteja: