tiistai 12. toukokuuta 2009

Finaali 2008, Salla

Finaalitkin tuli tosiaan syksyllä käytyä rakennuskiireen keskellä eikä niistä juuri jäänyt kerrottavaa. Harjoitukset Kuusingilla tosin lupas hyvää, mutta Oulangan ja Savinan mittaharjustiheys oli kyllä sitten jotain aivan muuta kuin Kuusingilla.

Joka tapauksessa omat kisat meni lyhyesti näin:

Eka jakso jyrkkärantaisella tasapaksulla poolilla Oulangalla, mittautin jonkin verran juuri alamittaisia harreja ja päästelin saman verran juuri alamittaisia kasvamaan suoraan haavista. Merkkejä isommista ei varmuudella ollut, aika tuskallinen avaus kisoille.

Toka jakso taimenjärvellä, ei merkittäviä tapahtumia. Samoissa merkeissä meni kolmaskin jakso, ei merkintöjä korttiin.

Sunnuntain aloitin kellumalla veneessä isossa suvannossa, olikohan nimeltään Savilampi tms. Suurin tapahtuma taisi olla se yksi pieni harjus joka innostui Savinan loppuliu'ussa larvastettuun nymfiin. Varsinaisella järvellä tapahtui aika paljon vähemmän.

Viimeiset pari jaksoa sitten joella, eka pooli jo hyvän näköistä vettä. Tästä tulikin sitten jo mitattavaa, taisi olla 33 cm harjus. Eipä sentään menny aivan kokonaan kisa nollille. Muita tapahtumia ei juurikaan ollut, pientä silppua sitten senkin edestä.

Viimeinen jakso edellisen alapuolinen pooli, aivan älyttömän mittainen joka vielä sisälsi virtaamatonta suvantoa vaikka kuinka paljon. Suvannon yläpuolella oli koskea, samoin alapuolella. Tapahtumia oli, mutta kouru ei kastunut kertaakaan. Tiedä sitten oliko harjusta vain niin vähän että edelliset kilpailijat ehtivät naruttaa mitantäyttäneet, mutta itselleni ei niitä kuulunut.

Kisat meni siis aika lailla penkin alle, yksi ainoa mittakala kuudella jaksolla. Sijoitus oli sitten yhtä loistava, 35. Tästä on hyvä jatkaa, leuka rintaan ja nöyränä kohti uusia pettymyksiä.

Ei kommentteja: