maanantai 4. kesäkuuta 2007

Opastamaan

Huomenna lähtee auton nokka kohti Kemiä, jossa tapaan Ranskan tämän vuoden maajoukkueen. Sitten kierretään neljä päivää jokia ja järviä harjoittelumielessä. Ranska on Suomen ja Tsekin ohella yksi vahvoista mestariehdokkaista, ja "omaa" joukkuettahan pitää toki kannustaa! Joten Ranskalaisille avaan omat perhorasiani ja kerron kaiken mitä suinkin ymmärtävät kysyä ja minä muistan kertoa koskien Suomen kalastusta.

Oma veikkaukseni kärkikolmikosta:

1. Ranska
2. Tsekki
3. Suomi

Suomella on ehkä vähän liikaa paineita kotikisoihin, siksi vasta kolmantena listalla. Toivon tietenkin täysillä olevani väärässä ja Suomen voittavan, mutta en uskaltaisi rahojani laittaa likoon Suomen puolesta.

Tuli tehtyä tuohon tulospalveluunkin vähän uusia ominaisuuksia jotka ainakin itsestä tuntuvat kohtuu käytännöllisiltä. Nykyään saa kilpailijan nimestä klikattua kyseisen kilpailijan kuluvan kauden suoritukset graafina esille, siitä selviää palkkikuvana millaista jälkeä kilpailija on tahkonnut. Toinen uusi juttu on keskiarvo-sarake, josta selviää kilpailijan keskiarvopisteet, tämä ei tietysti kerro ihan koko totuutta koska keskiarvohan on 2000 jos on käynyt ja voittanut vaan yhden kisan. Eiköhän tätäkin kuitenkin joku lueskele. Kolmas selkeä lisäys on uusi valinta vetovalikkoon, siitä näkee - epävirallisesti toki - tämänhetkisen tilanteen rankingissa. Oma sijoitukseni sillä listalla on tällä hetkellä 18. Finaaliin pääsijöiden listalla olen sijalla 22, menee jännäksi.

Yritän laitella Ranskan joukkueen kuulumisia jossain vaiheessa tänne esille, heidän perhojaan en toki paljasta ainakaan ennen kisoja. Yritän kuitenkin saada jonkinlaisen kattauksen julkaistavaksi sitten kisojen jälkeen, pysykää kuulolla.

Ei kommentteja: